19 Kasım 2012 Pazartesi

Pazar Kahvaltısı



Bu hafta pazar kahvaltısına arkadaşım Cansev ve eşi Kemal'in evine davetliydik.Ellerine sağlık arkadaşım yine döktürmüş.Zaten kendisinin de dediği gibi onun olayı kahvaltı ve soframızda sadece kuş sütü eksikti.

 
 





Soframızda neler vardı diye merak ederseniz.... Alışılagelmiş geleneksel peynir, zeytin, reçel, bal dışında arkadşımın elleriyle hazırladığı avokado sosumuz, Ege yöresine has pekmezli susam ezmesi karışımımız,köy yumurtamız, kurutulmuş domatesli patates salatamız, ev yapımı zeytin ve tadına doyamadığın havuçlu cevizli kek,fırında elma dilim patates ve bizim getirdiğimiz dumanı üstünde Salihli'nin meşhur kıymalı böreği de cabası.Kahvaltı bittiğinde hepimizin yüzünde saf bir gülümseme ve tokluğun dayanılmaz hafifliği vardı.





Yeni gelinimizin kahvaltı takımını  merak edenler için ...
Kahvaltı takımı ve çatal bıçak takımı Bernardo'dan ayrıca günlük yemek seti de aynı seriden olduğu için büyük servisler de çok işe yarıyor. Her iki takımı da aynı seriden almak çok akıllıca geldi bana.


Kahvaltı sonrası beyler Play-station oynarlarken biz de Türk kahvesi eşliğinde sohbete daldık.Böylesi güzel bir gün için Cansev ve Kemal'e teşekkürler.En kısa zamanda tekrarlayalım.

3 yorum:

  1. vavvv ne hoş sofra böyle
    kahvaltı seti de çok hoş
    içindekilerde karın acıktırıcı doğrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşım çok zevklidir, teşekkür ederim onun adına:)

      Sil
  2. gercekten hem zevklıymiş hemde marıfetlı:))

    YanıtlaSil